top of page

אצבעות טופו ברוטב מרינדה עם ירקות

  • Inbar Alexandrin
  • 29 ביוני
  • זמן קריאה 1 דקות


רכיבים:


400 גרם טופו קשה אורגני , חתוך לקוביות


כף שמן קוקוס לטיגון


רוטב מרינדה :


3 כפות רוטב סויה


1 כף שמן שומשום


1 כף מיץ לימון


1 שן שום כתושה או אבקת שום (אופציונלי)


1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורד (אופציונלי)


קורט פלפל שחור או צ'ילי לפי הטעם



סלט ירקות רענן:


רכיבים-


מלפפון אחד, קצוץ לקוביות


עגבנייה גדולה, קצוצה לקוביות


פלפל אדום


חופן עלי נענע קצוצים


חופן פטרוזיליה קצוצה


מיץ מחצי לימון


מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מרינדה לטופו-

בקערה, ערבבו היטב את כל חומרי הרוטב המרינדה.

טבלו את הטופו ברוטב למשך 10 דקות.



2. טיגון הטופו-

לחמם מחבת עם מעט שמן קוקוס על אש בינונית. לטגן את הטופו כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן משחימות וסופגות את טעם המרינדה.



3. סלט ירקות-

בקערה גדולה לערבב את כל הירקות והעלים הקצוצים.

להוסף מיץ לימון, כף טחינה גולמית

מלח ופלפל, ולערבב היטב.



אפשר להגיש את קוביות הטופו ומעל הסלט

מנה מפוצצת בחלבון, פשוטה, טעימה ומרעננת!

תהנו ,

ענבר


 
 
 

תגובות


bottom of page