חיפוש

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקולד טבעוניות ללא גלוטן

יש לי חשקים בהריון לקלמנטינות , ציפס עם קטשופ ושוקולד ..

נכון זה מאתגר להישאר מאוזנת עם כל החשקים האלו , ההסגר הביתי שנכפה על כולנו בגלל גברת קורונה וההרומנוים שחוגגים ..

אבל אני לא נכנעת ! שומרת על לו"ז בוקר של תרגול יוגה , נשימות וכושר (הסדר לא תמיד אותו דבר )

ואז נכנסת למטבח ויוצרת כמה שיותר אלטרנטיבות שעוזרות לי לשמור על תזונה נקיה ,מזינה וטעימה .


קבלו מתכון טעים ,זריר וקל להכנה

עוגיות שוקולד ושיבולת שועל טבעוניות ללא גלוטן .

מצרכים -

8 תמרים ללא גלעין להשרות במים חמים 5 דקות .

4 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן (להשיג בחנויות טבע )

3 כפות טחינה /חמאת בוטנים

1/4 כוס חלב שקדים

30 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה -

מחממים תנור ל-180 מעלות

מעבירים לקערה את כל המצרכים

מוסיפים חלב

ללוש את כל המצרכים עם הידיים עד לתערובת אחידה או במעבד מזון

לגלגל את הבצק לכדורים -להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה , לחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולנעוץ בעוגיות .

לאפות 8-10 דקות להמתין עד שהעוגיות מזהיבות .

לתת לעוגיות להתקרר,להתקשות מומלץ להגיש עם שבבי קוקוס .

וואוו יצא טעים ממש !שווה את ה- 10 דקות הכנה .


ספרו לי איך יצא לכם !?

168 צפיות

הטבות , עדכונים הצטרפו אלינו !