top of page

קרקרים משיבולת שועל ותבלינים

Inbar Alexandrin

עודכן: 27 בדצמ׳ 2024

כל כך פשוטים להכנה,טעימים וקראנצ’יים.

מצרכים:

1 כוס קמח קמח חומוס

1 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה

(יש גם ללא גלוטן*)

1/2 כוס שומשום רגיל או מלא

1/4 כוס שומשום שחור או קצח

1/3 כוס גרעיני דלעת

2 כפות זרעי צ'ייה

כף זעתר (לא חובה)

1כפית מלח (במידה ואין מלח בזעתר שהוספתם)

3 כפות שמן זית

כוס מים


אופן הכנה:

▪︎מחממים תנור ל-160 מעלות.

▪︎מניחים בקערה את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב עם כף עד שכל הקמח נטמע בבלילה.

אמורה לצאת בלילה מימית

▪︎ שופכים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים עד שכל הנייר מכוסה בבלילה.

▪︎אופים במשך 30 דקות והופכים את התבנית לצד השני.

▪︎ממשיכים לאפות עוד 30 דקות או עד שהקרקר זהוב.

שימו לב –

חשוב לאפות עד שהקרקר פריך לגמרי.

▪︎ מוציאים, מצננים מעט ושוברים בצורה חופשית לקרקרים.

אם זה לא נשבר מהר ועם רעש של פריכות

פשוט תחזירו לתנור לעוד כמה דקות.

תהנו😚

ענבר


29 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page