מתכון ללבבות שוקולד Raw
עודכן ב: 13 פבר 2020
אני לא יכולה לחשוב על תירוץ יותר טוב מיום האהבה להכין את הקינוח הזה .
לא שצריך תירוץ ,אבל להכין את השוקולד בתוך תבנית לבבות רק עושה את זה יותר מיוחד .
תכינו אותם לאהובים שלכם היום והם ירגישו את האהבה .
תוספת הסופר - פוד לשוקולד מעניקה לו כמות גדולה של נוגדי החימצון - אנטי אוקסידנטים , ערכים תזונתיים ומרקם עשיר .
המתכון הוא 100% טבעוני, ללא גלוטן , רוא(לא דורש אפייה) ללא סוכר ולב אחד מכיל רק 60 קלוריות .
שולחת לכם מלא אהבה בריאה :)
מצרכים :
1 כוס שבבי קקאו
2/3 כוס שקדים ואגוזי מלך קצוצים.
1/2 כוס אבקת קקאו
קורט מלח ים אטלנטי
3 כפות סילאן או דבש
2 כפות חלב שקדים 1 כף תמצית וניל טבעית 2 כפות שמן קוקוס 1 כף גוגי ברייס 1 כף שבבי קוקוס ללא סוכר
אופן ההכנה :
1. מניחים בבלנדר את אבקת הקקאו , אגוזים קצוצים ,מלח , שבבי קקאו
2. מוסיפים את שמן הקוקוס .
3. מערבלים הכל יחד .
4. מוסיפים את הסופר פוד שאוהבים (גוגי ברייס , שבבי קוקוס )
5.מערבלים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחי.
6. יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת שאהובה עליכם .
7. מניחים במקפיא כשעה ומוציאים לפני ההגשה!