מה צריך :
1 כוס שקדים מולבנים ללא קליפה מושרים ללילה.
2 1 כוסות מים
(תלוי כמה סמיך אתם רוצים את היוגורט)
קורט מלח.
אופן ההכנה:
להכניס לבלנדר ליצור משחה חלקה לחלוטין.
✓לפתוח 2 קפסולות של פרוביוטיקה
✓לשפוך את התכולה לבלנדר על תערובת השקדים.
✓לערבל יחד עוד מספר שניות.
✓להעביר את התערובת לצנצנת נקייה ומכסים עם מגבת נקייה .
✓מניחים במקום חמים כ -8 שעות עד 48 שעות (תלוי בטמפרטורה של החדר) או בתנור כבוי עם האור של התנור דולק. בלי טמפרטורה, רק אור.
✓להמתין 8 שעות .
ככל שתחכו יותר היוגורט יהיה יותר חמצמץ שמוכן לשמור במקרר.
אופן ההגשה:
3 כפות יוגורט, 2 כפות קוואקר, כפית סילאן, בננה חתוכה, כפית זרעי צייה.
לבריאות 😍
Comments