top of page
Inbar Alexandrin

סופר פוד(מזונות על)

אז במקום לחכות שהמחלה תגיע , אני ממליצה לכם להצטייד בכמה מזונות על שיעזרו לכם להתחסן בצורה קלה , טבעית וטעימה .

היום, יותר מתמיד אנחנו מבינים את חשיבותם של מזונות בעלי ערך תזונתי גבוהה ואיכותי שככל שהמזון קרוב לאדמה ולא עצר בדרך במעבדה הוא יותר בריא עבורנו לבריאות אופטימליים.

בדיוק כאן אנחנו יכולים להפוך להיות מנוצחים מעיפות כרונית , התקררויות של חורף ומחסור בוויטמין C.

מזונות על מאפשרים לנו לשמור על חיי ניעורים נצחיים , מצב -רוח טוב, מערכת חיסון חזקה

אנרגיה גבוהה ללא קפאין ומזונות ממכרים.

הסופרפוד הם מזונות שמגיעים אלינו ממקומות אקזוטיים מרחבי הגלובוס.

הם מזונות מהעתיקים ביותר שנצרכו בצורה יומיומית ואף מקודשת במסורות עתיקות כמו הטיבטים, המאיה והאינקה בדרום אמריקה.

הם כוללים פולים, אגוזים, זרעים, פירות, תותים (בריס), שורשים, עלים, שמנים וכו'.

100% אורגניים , ללא גלוטן ,Raw טבעוניים לחלוטין!

מתנה נדירה מאמא אדמה .


הסופרפוד, עשירים ביותר בטבע בערכים תזונתיים-

חלבונים, ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון ,אנזימים ,חומצות שומניות חיוניות.

כל אלו נמצאים בריכוז מאוד גבוהה כך שלא משנה כמה גדולה תהיי ארוחת הצהריים שלכם אני בספק אם תצליחו להכיל את כל אלו בארוחה אחת!

לדוגמא הספירולינה-אצה כחולה ירוקה מכילה את תכולת החלבון הגבוהה ביותר בטבע – 65%, פי 3 וחצי יותר מבשר, בנוסף היא עוזרת לגוף לספוח רעלים מהמעיים והכבד , עשירה בברזל ומעניקה אנרגיה .

ויש ברשימה את הגוגי בריס ( תותי יער מיובשים עשירים בויטמין C , פולי קקאו המקור הכי מרוכז למגנזיום היום בטבע , שורש אבקת המאקה לחיזוק כוח המערכת ההורמונלית , פוריות ומפחית לחץ ועייפות , אסאי נוגן חמצון חזק המגיע היישר מיערות הגשם אמזון , זרעי צייה ממשפחת המרווה עשירים באומגה 3 פי שמונה ממנת דג סלומון ועוד..

את הסופר פוד מומלץ לשלב בקינוחים , שיקיים , מיצים ,רטבים או פשוט לנשנש על הדרך .

למזונות העל יש תדר אנרגטי מאוד גבוהה שיעזור לכם ללא ספק להתהלך במהלך היום עם תחושת קלילות וערנות צריכת סופר פוד תעזור לכם להרגיש נפלא להיראות מדהים !

אצלי זה עובד בטוחה שגם אצלכם !

צפו! בשווה בדיקה בערוץ 2 איתי ועם מנחם הורוביץ על סופר פוד

לחיי חורף בריא וחמים לכולם

באהבה ,

עינבר

79 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page