top of page

בראוניז שוקולד


טבעוני | ללא גלוטן


רכיבים:

• 1 כוס אגוזי לוז (או אגוזי מקדמיה)

• 1/2 כוס תמרים מגולענים

• 1/4 כוס קקאו גולמי

• 1/4 כוס קוקוס טחון

• 1/4 כוס סירופ מייפל (או סילאן)

• 1/2 כפית תמצית וניל טבעית

• 1/4 כפית מלח ים (ליצירת טעמים עשירים)


הוראות הכנה:


• בקערה גדולה, שמים את אגוזי הלוז (או אגוזי המקדמיה) וטוחנים במעבד מזון עד שהם נטחנים למרקם גס.


• מוסיפים את התמרים, קקאו, קוקוס טחון, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח, ומעבדים עד שהתערובת מתאחדת ומקבלת מרקם דביק ויפה.


• מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת כף.


• מכניסים למקפיא לשעה לפחות כדי שהבראוניז יתייצבו.


• לאחר שהבראוניז מוכנים, חותכים לריבועים ומאחסנים במקפיא או במקרר.


コメント


bottom of page