בראוניז שוקולד
- Inbar Alexandrin
- 11 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
טבעוני | ללא גלוטן
רכיבים:
• 1 כוס אגוזי לוז (או אגוזי מקדמיה)
• 1/2 כוס תמרים מגולענים
• 1/4 כוס קקאו גולמי
• 1/4 כוס קוקוס טחון
• 1/4 כוס סירופ מייפל (או סילאן)
• 1/2 כפית תמצית וניל טבעית
• 1/4 כפית מלח ים (ליצירת טעמים עשירים)
הוראות הכנה:
• בקערה גדולה, שמים את אגוזי הלוז (או אגוזי המקדמיה) וטוחנים במעבד מזון עד שהם נטחנים למרקם גס.
• מוסיפים את התמרים, קקאו, קוקוס טחון, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח, ומעבדים עד שהתערובת מתאחדת ומקבלת מרקם דביק ויפה.
• מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת כף.
• מכניסים למקפיא לשעה לפחות כדי שהבראוניז יתייצבו.
• לאחר שהבראוניז מוכנים, חותכים לריבועים ומאחסנים במקפיא או במקרר.

コメント